Családi nap
Szeptember 23-án a csornai Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola apraja-nagyja szüleik és nagyszüleik társaságában, hagyományos családi napra gyűlt össze az iskola tornatermében.Ez a délelőtt az egészséges életmódról szólt,ennek jegyében zajlott a családi vetélkedő és a kísérő programok is.Védőnő, száj-higiénikus,látszerész,kozmetikus egészségmegőrző munkájával ismerkedhettek az idelátogatók.
Vásárolhattak és kóstolhattak sajtokat,salátákat,biotermékeket,mézet,teljes kiörlésű termékeket és a rábaköz leghíresebb finomságát: perecet is.
Iskolánk tanulója Kiss Luca kíséretével csodálatos dalokkal és muzsikával ajándékozta meg a résztvevőket.
Sportversenyünkön minden csapat nyertes volt,nagy tapsot és meglepetést kaptak jókedvű sportolóink.
A családi vetélkedő szórakoztató és ismeretterjesztő is volt egyben. Ez egy közös játék volt, amely érdekes volt gyermeknek, felnőttnek is.Különböző állomásokon zöldségekkel,gyümölcsökkel, gyógynövényekkel és gyógyhatásukkal ismerkedhettettek a családok.
A gyerekek nagy örömére többféle barkácsoló tevékenységet terveztünk.Lehetőség volt színezni,hűtőmágnest készíteni,óriásplakátra gyümölcstálat rajzolni.
A meghívott zöldségszobrász, intézményünk logóját is elkészítette, emellett segített a gyerekeknek az alkotásban. Retek-rózsák, sárgarépa és karalábé csodák készültek.
Nagyon örültünk,hogy a vidám programjainkba sokan bekapcsolódtak. Jövőre is sok szeretettel várjuk a családokat.

További képek